Choď na obsah Choď na menu
 


Snaha ako povinnosť

5. 9. 2015

Názov:       Snaha ako povinnosť

 

Autor:         Lizy

 

Žáner:        Zo všetkého trochu

 

Obdobie:   po 2.vojne

 

Postavy:     Madison Dickinsonová (AUTP), Severus Snape, Dorotea Wasteová (AUTP), Bradley Rees (AUTP), Ginny Weasleyová, Hermiona Grangerová, Dennis Creevey, pán a pani Dickinsonovci (AUTP), a veľa ďalších

 

Dej:     Zachrániť možno nie je až také náročné, ako BYŤ ZACHRÁNENÝ. Často krát sa potom stane, že odvďačiť sa nie je také jednoduché. Z toho pocitu, že niekomu niečo dlžíme , sa pokúšame o čokoľvek, len aby sme zmazali dlh. To je však len málokedy počin skutočnej vďačnosti.

Niečím podobným si prejde Severus Snape a jeho študentka Madison, ktorá sa ako jediná pokúsi zachrániť ho. S pomocou ostatných sa jej to podarí a Severus sa ocitne v tej zvláštnej situácii- odvďačiť sa mladej dievčine, ktorú dokonca ani nemá rád. Pôjde mu to ale veľmi ťažko.

Madison sa zatiaľ pokúsi zabudnúť na minulosť, ktorá jej nedá spávať. A tiež uzmieriť sa s jej bývalým priateľom. No nebude v tom o nič lepšia ako Severus vo svojej vlastnej záležitosti. K tomu všetkému sa im obom do cesty pripletú mnohé prekážky a tiež aj pedagogické minimum, ktoré Severus ponúkne Madison. Napokon obaja pochopia, že len snaha vždy nestačí.

 

Stav:     Dokončená

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.