Choď na obsah Choď na menu
 


Dcéra svojho otca (His daughter)

21. 3. 2013

NÁZOV:          Dcéra svojho otca (His daughter)

AUTOR:         Lizy

POSTAVY:     Jules Van Hornová (AUTP), Lily Evansová, Sarah Dailyová (AUTP), Lucy Sparksová (AUTP), Sirius Black, James Potter, Remus Lupin, Peter Pettigrew, Ellen Van Hornová (AUTP), Mike Wheatley (AUTP), Axel Van Horn (AUTP), Lucius Malfoy, profesorský zbor a mnoho ďalších...

OBDOBIE:      Záškodníkov (6. ročník)

ŽÁNER:           Zo všetkého trochu

DEJ:                 Jules Van Hornová len náhodou zistí, že je čarodejnica a že svoje schopnosti zdedila po svojom otcovi, ktorý však zomrel, keď bola ešte malá. Rozhodne sa odísť do Rokfortu- najlepšej čarodejníckej školy- kde sa naučí, ako používať kúzla, aby dokázala svojej mame, že byť čarodejníkom nie je vôbec také zlé. Bude sa pokúšať byť ako jej otec, ktorý jej tak veľmi chýba. No nebude to ani zďaleka také jednoduché a plány nebudú vychádzať celkom podľa jej predstáv. Presvedčiť ľudí o tom, že sa na svojho otca podobá a že dokáže to, čo on, bude veľmi náročné. Kto vie, či sa jej to podarí a čo jej prinesú mesiace ťažkej práce.

STAV:              Dokončená

POZNÁMKA: Je mi to ľúto, ale niektoré situácie si budem musieť trochu prispôsobiť (nebudú také, aké poznáte z Harryho Pottera). Snáď vám to nebude prekážať.

 

 

dcera-svojho-otca--his-daughter-.jpg

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.